Fransk Pink Clay Ansiktsmaskspulver, 50g

199,0kr
Skriva en recension
UPC:
8719327521533
Lägger till i kundvagnen ... Varan har lagts till

French pink clay är en blandning av röd och vit lera och har en mycket mild effekt. Efter applicering kommer denna lera därför inte att lämna en dragkänsla på huden. På grund av sin absorberande och renande effekt är leran perfekt för känslig hud. Huden som har skadats av alltför aggressiva rengöringsmetoder gynnas också av leran. Vid regelbunden användning lyfts huden och känns stramare. Huden kommer att visa mindre orenheter och tilltäppta porer på grund av den milda absorberande effekten. Eftersom den rosa leran tar bort döda hudceller får ansiktet en jämnare ton och fina linjer kan reduceras.

ANVÄNDNING
Blanda 1 till 2 matskedar lerpulver med 1 till 2 matskedar rosenvatten eller annan hydrosol. Applicera leran i ansiktet och låt verka i 15 minuter. Skölj ansiktet med varmt vatten och vårda huden med en ansiktskräm.

INGREDIENSER
Fransk rosa lera


INCI: Rosa lera


50 gram


Om varumärket More:

Efter att ha provat allt från de trendigaste till de mest lyxiga krämerna, maskerna och serumen gick Manisha tillbaka till grunderna. Hennes resonemang var: "När jag bygger min rutin från grundläggande ingredienser, anstränger jag min känsliga hud så lite som möjligt med onödiga tillsatser som dofter, färgämnen, parabener etc. och jag lär mig vad som fungerar." Hon forskade på naturliga oljor, lerpulver, hydrosoler och deras effekter på huden. En hel värld av hur dessa ingredienser fungerar öppnade sig. Manisha lägger stor vikt vid ursprunget och kvaliteten på produkterna och väljer bara de bästa ingredienserna.


Mure är alltid:

Alkoholfri Djurfri Vegansk Parabenfri Silikonfri 100 % naturlig 100 % ren Utan konserveringsmedel