Rosenvatten, Ekologisk, 50 ml

199,0kr
Skriva en recension
UPC:
8719327521557
Lägger till i kundvagnen ... Varan har lagts till

Terapeutisk, renande, avgiftande, anti-aging, återfuktande, föryngrande, stimulerande

Det bulgariska rosenvattnet från More är gjort av handplockade rosenblommor och är 100 % ekologiskt. På grund av de antiinflammatoriska ämnena i rosenblommor har More rosenvatten en lugnande effekt och kan minska rodnad och svullnad.

Rosenvatten kan användas istället för ett ansiktsvatten och kan kombineras med ett serum, dagkräm och solkräm. More rosenvatten är en mild produkt, vilket gör den lämplig för alla hudtyper. Rosenvatten har en lugnande effekt på aknebenägen hud och eksem och hjälper till att återfukta, föryngra, lugna och kyla huden. Den kan användas för att fräscha upp din hud när som helst på dagen.

REKOMMENDERAS FÖR
More rosenvatten är lämpligt för alla hudtyper. Det är också en värdefull produkt för att lugna aknebenägen hud eller eksem.

HUR MAN ANVÄNDER
Rosenvatten är perfekt att lägga till alla hudvårdsrutiner. Rengör först ansiktet noggrant och torka det. Byt ut eventuell toner med rosenvatten och spraya den över ansiktet. Du kommer direkt att märka att huden känns lugnad och återfuktad. Fortsätt sedan med din dagliga hudvårdsrutin. Vi rekommenderar att du använder ett serum, en dagkräm och en solkräm efter applicering av rosenvattnet.

INGREDIENSER
100 % naturligt och ekologiskt bulgariskt rosenvatten. En hållbar produkt som är fri från parabener och silikoner. Produkten erhålls från rosenblommor. Dessa är handplockade och kommer från den bulgariska rosendalen.

INCI: Rosa Damascena Flower Water

FÖRPACKNING
More Bulgariskt rosenvatten kommer i en praktisk kompakt spray som gör det enkelt att applicera produkten i ansiktet.


50ml


Om varumärket More:

Efter att ha provat allt från de trendigaste till de mest lyxiga krämerna, maskerna och serumen gick Manisha tillbaka till grunderna. Hennes resonemang var: "När jag bygger min rutin från grundläggande ingredienser, anstränger jag min känsliga hud så lite som möjligt med onödiga tillsatser som dofter, färgämnen, parabener etc. och jag lär mig vad som fungerar." Hon forskade på naturliga oljor, lerpulver, hydrosoler och deras effekter på huden. En hel värld av hur dessa ingredienser fungerar öppnade sig. Manisha lägger stor vikt vid ursprunget och kvaliteten på produkterna och väljer bara de bästa ingredienserna.


Mure är alltid:

Alkoholfri Djurfri Vegansk Parabenfri Silikonfri 100 % naturlig 100 % ren Utan konserveringsmedel